Facebook
Twitter
U bent hier: Scheidsrechters
Scheidsrechters

Net zoals in alle andere sporten worden onze competities en kampioenschappen (be)geleid door opgeleide scheidsrechters. Hiervoor organiseert de Petanque Federatie Vlaanderen vzw jaarlijks een examen tot provinciaal of federaal scheidsrechter. Ook op nationaal vlak en internationaal vlak worden door de nationale en internationale federaties jaarlijks proeven afgelegd met het oog op het werven van geoefende scheidsrechters.
 
Wat moet u kennen als scheidsrechter: het officieel internationaal petanquereglement kennen, kunnen toepassen en kunnen (doen) respecteren + de rol van de scheidsrechter, de jury en de federale afgevaardigde + de Vlaamse kampioenschappen 
 
Per niveau moet voldaan worden aan enkele voorwaarden om te kunnen deelnemen aan het examen. Deze voorwaarden kan je hier terugvinden.
onze scheidsrechters

Hier kan je de lijst raadplegen van alle scheidsrechters binnen de PFV, gerangschikt volgens hun behaalde niveau en volgens provincie.
 
Kledijvoorschriften

Klik hier om alles te weten te komen over de kledijvoorschriften die zullen worden gehanteerd.
Voorwaarden

voorwaarden voor deelname aan het provinciaal scheidsrechtersexamen:
 
- Lid zijn van de PFV
- zijn/haar kandidatuur stellen zoals voorgeschreven en binnen de voorziene tijd (hou hiervoor steeds onze website en het      petanquemagazine in het oog)
- ten minste 18 jaar zijn op de...
Examenmomenten 2018

Provinciaal scheidsrechter examen
 
Het provinciaal scheidsrechtersexamen is vastgelegd op zondag 18 maart 2018. Alle info en het inschrijvingsformulier vind je in het document hieronder.
 
  • Tui
  • Lotto
  • TUI
  • Lotto
  • TUI
  • Lotto
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2018 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions