Facebook
Twitter
WINTERCOMPETITIE

Na veelvuldig en grondig overleg werd door het Bestuursorgaan van de PFV een beslissing genomen met betrekking tot het format voor de wintercompetitie 2020/2021.

 

12 oktober 2020 : code oranje - wintercompetitie ´ON HOLD´

De overheid schakelt vanaf 14 oktober naar ´code oranje´. Deze code kreeg een update op 12 oktober. DOWNLOAD
PFV zet de wintercompetitie ´ON HOLD´ en past richtlijnen aan voor activiteiten in clubverband. Lees hier
 
Opstart in code geel

Uiteraard werd bij het vormgeven van dit format rekening gehouden met de huidige epidemiologische situatie en de daaraan verbonden richtlijnen uit de ‘leidraad sport en corona - CODE GEEL’, de ‘leidraad voor een verantwoorde heropstart van de sportsector’ en de geldende protocollen.
 
Downloads
1. Speeldagen - ´code geel´: klik hier
2. Kalender Afdeling A - ´code geel´: klik hier
3. Kalender Afdeling B - ´code geel´: klik hier
 
 
Bekijk hieronder het draaiboek met beschikbare downloads dat van toepassing is in ´code geel´.
Nieuwe maatregelen vanaf 14 oktober

Het coronavirus is opnieuw aan een snelle opmars bezig en spreidt zich als een olievlek uit over Vlaanderen. Omdat er in vergelijking met andere geledingen in de samenleving in de sportsector meer kansen zijn voor de verspreiding van het virus besliste Vlaams minister van Sport, Ben Weyts,...

Draaiboek Update

Naar aanleiding van de blijvende toename van het aantal besmettingen en de verontrustende epidemiologische situatie in België werden de afgelopen dagen op nationaal en lokaal enkele nieuwe, stengere coronamaatregelen aangekondigd. Een overzicht van deze maatregelen die betrekking hebben op onze sport(clubs) en de gevolgen ervan op de competitie kan u hieronder raadplegen en een aangepast draaiboek d...
Draaiboek code geel

Met dit format heeft het bestuur van de Petanque Federatie Vlaanderen de bedoeling om een veilige competitie in te richten binnen de mogelijkheden van de overheidsmaatregelen, waarbij we zo veel mogelijk competitieve PFV-leden competitie kunnen laten spelen en iedere club, klein of groot (in de breedste zin van het woord), de kans geven om deel te nemen.
 
Met...
Publiekscapaciteit

Om binnen de regels van de richtlijnen van de overheid te werken hebben de clubs hun publiekscapaciteit voor supporters berekend. Dit document wordt geupdate wanneer nieuwe informatie wordt toegestuurd.
 
DOWNLOAD :  capaciteit clubs  (versie 08/10/2020)
Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen in verband met de wintercompetitie - opstart in code geel. Op heel wat vragen kan men het antwoord terugvinden in het draaiboek.
  • Tui 150x
  • Lotto
  • jartazi
  • Tui
  • Lotto
  • jartazi 150x25
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2020 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions