Facebook
Twitter
Dag van de veteranen

Jaarlijks organiseren we een Dag van de Veteranen. Een gezellig samenzijn waar een culturele activiteit wordt gecombineerd met een petanque-tornooi.

 
 
2016

Bekijk hier de uitslag.
 
De foto´s van het evenement kan u vinden op onze Facebookpagina.
2015
Folkore en amusement verzekerd dit jaar tijdens onze jaarlijkse "dag van de veteranen" dat doorgaat op 4 september te Asse.
 
Ben jij 50+ en heb je een PFV-licentie (competitief of recreatief) dan je bij de gelukkigen en kan je deelnemen aan dit jaarlijks topevenement.
 
Alle informatie en hoe je kan inschrijven vind je hieronder terug. Heb je toch nog vragen, neem conta...
2014
5 september is een datum die al onze recreatieve en competitieve veteranen goed moeten onthouden en alvast neerpennen in de agenda: ´Dag van de veteranen´.
 
Dit jaar trekken we naar Limburg. Meer bepaald naar Genk waar we in de voormiddag een bezoek brengen aan de mooie Cristal Arena, thuisbasis van voetbalclub ´KRC Genk´. Na een lekker middagmaal kunnen we ons vervolgens uitleven bij het beo...
2013

Op vrijdag 6 september vertrekken de bussen richting Oostende.  In de voormiddag is er een bezoek aan het domein Raversijde gepland en in de namiddag is er een tornooi voorzien op de terreinen van PC Oostende.

Deelnemen kan door dit
2012
Jaarlijks organiseren we een Dag van de Veteranen, dit jaar was 7 september dé dag die volledig in het teken van de actieve 50-plus...
  • Tui
  • Lotto
  • TUI
  • Lotto
  • TUI
  • Lotto
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2019 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions