Facebook
Twitter
U bent hier: CORONA UPDATES » RICHTLIJNEN
RICHTLIJNEN

BELANGRIJK

Sinds het Ministerieel besluit van 24 juli werd reeds meer bevoegdheid gegeven aan burgemeesters en gouverneurs. Tijdens de persconferentie van maandag 27 juli werd opnieuw bevestigd dat vanaf nu gemeentes, steden en provincies de wettelijke mogelijkheid hebben om lokaal strengere maatregelen op te leggen bovenop de maatregelen van het federale niveau die gepubliceerd zijn in de betreffende Ministeriële besluiten.
Een concreet voorbeeld hiervan zijn de bijkomende maatregelen die de provincie Antwerpen heeft ingevoerd voor het volledige Antwerpse grondgebied en enkele nóg strengere maatregelen voor bepaalde steden en gemeenten binnen de provincie.
Om die reden is het van onontbeerlijk belang om steeds uw lokale overheid te contacteren om zekerheid te scheppen over de maatregelen die van toepassing zij binnen uw gemeente, stad of provincie. Tenslotte hebt u ook steeds toestemming nodig van uw lokale overheid om een activiteit te kunnen laten doorgaan.De online tool “CERM” (Covid Event Risk Model) blijft hiervoor een nuttige tool, maar we raden ten stelligste aan ook steeds rechtstreeks contact op te nemen met uw gemeentelijke of stedelijke diensten.
 
 
RICHTLIJNEN - MAATREGELEN - AANBEVELINGEN 
 
 
Hieronder de communicatie(s) vanuit onze afdelingen:
 
AFD Antwerpen

28/07/2020 Richtlijnen voor de clubs tot en met 31 augustus 2020
 
  • Tui 150x
  • jartazi
  • Tui
  • jartazi 150x25
  • Tui
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2021 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions