Facebook
Twitter
U bent hier: Activiteiten » Petanquereizen
Petanquereizen

Samen met onze partner Tui organiseren we twee maal per jaar een petanquereis.
Genieten van de lokale cultuur in combinatie met petanque garandeert steeds tot een zeer leuke, ontspannen en sportieve vakantie. Bekijk hier waar we dit jaar naartoe trekken.
 
2022

Agapi Beach resort **** is de perfecte locatie op Kreta om onze favoriete sport te beoefenen! Alle ingrediënten voor een geslaagde petanquevakantie zijn hier aanwezig.
 
22/04 - 01/05/2022 (10 dagen / 9 nachten):
969 euro per persoon op basis van dubbel kamer - all inclusive
Single (= 1 p...
2021

In het najaar trekken we samen naar Mallorca!
 
De Beach Club Font de Sa Cala **** is de ideale locatie om onze favoriete sport te beoefenen. Alle ingrediënten voor een geslaagde petanquevakantie zijn hier aanwezig en mag je dus niet missen!
 
All inclusive!
In het prachtige vakantiecomplex verbli...
2020

In de maand april trekken we er op uit naar Kreta en in september vliegen we met onze reispartner Tui naar Mallorca. Bekijk hieronder de reisgegevens.
2019

2018

Samen met onze reispartner TUI hebben we een leuke petanquereis naar Kreta gepland en dit in april 2018.
2017

Samen met onze reispartner Tui reizen we in april volgend jaar af naar een nieuwe bestemming, namelijk Kreta. Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn om mee te reizen naar dit mooie eiland.
2016

Dit jaar reizen we samen met Thomas Cook Sport in april naar Turkije en voor de eerste maal gaan we naar Bulgarije. In de maand september doen we de prachtige Bulgaarse Riviera aan te Albena. Heb je zin in één van onze reisjes? Bekijk dan snel ons leuk aanbod in 2016 !
 
 
2015

Samen met onze reispartner Thomas Cook Sport trekken in april naar Malta en in september vliegen we naar de Turkse Riviera. Zin in een ontspannend reisje ? Kijk dan even verder voor de details van deze twee superreizen!
 
 
2014

Reeds enkele jaren organiseert de PFV samen met Thomas Cook Sport 2x per jaar een reis volledig in het teken van petanque, of wat had je gedacht? De ene reis wordt georganiseerd in het voorjaar (maart-april) en de tweede reis gaat volgens de traditie door in september.
2013

Reeds enkele jaren organiseert de PFV samen met Thomas Cook Sport 2x per jaar een reis volledig in het teken van petanque, of wat had je ged...
  • Tui 150x
  • jartazi
  • Tui
  • jartazi 150x25
  • Tui
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2022 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions