Facebook
Twitter
Leer meer over de toepassing van het Covid Safe Ticket
De nieuwe regels vanaf 29 oktober
Vanaf vrijdag 29 oktober gaan nieuwe maatregelen in voege. Een uitbreiding van de mondmaskerplicht, het Covid Safe Ticket en telewerk moet de toegenomen viruscirculatie afremmen.
Bekijk de uitslagen en de foto´s van het Vlaams kampioenschap hier.
De definitieve kalenders voor zowel de nationale als de Vlaamse wintercompetitie zijn gelanceerd.
  LID WORDEN VAN PETANQUE FEDERATIE VLAANDEREN  
 
Geniet van de voordelen
 
Lid zijn van de Petanque Federatie Vlaanderen biedt tal van voordelen voor uw club en leden. Petanque kan binnen de PFV zowel op recreatieve als competitieve basis worden beleefd. Wij hebben een afdeling in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant & Brussel Hoofdstad. Deze afdelingen zorgen ervoor dat de federatie de clubs van dichtbij kan ondersteunen en begeleiden. Het hoofdkantoor is gevestigd te Gent.
 
Onze leden blijven steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen de petanque-wereld, via het drie-maandelijks petanque-magazine. U kan het magazine ook online lezen. Daarnaast informeren we hen via onze website, social media ( Facebook, Twitter en ISSUU ).
 
Als lid van de PFV kan u ook genieten van leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld onze jaarlijkse petanque-reizen samen met onze reispartner TUI. Ook zal u dankzij uw lidmaatschap profiteren van onze samenwerking met kledingpartner Jartazi.
 
Wendt u tot het secretariaat van de PFV via 09/243 11 40 voor meer informatie over hoe uw club lid kan worden of stuur eenvoudigweg een mailtje naar secretariaat@pfv.be.
 
Ons adres :
 
Petanque Federatie Vlaanderen
Huis v/d Sport
Zuiderlaan 13
9000   GENT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Tui 150x
  • jartazi
  • Tui
  • jartazi 150x25
  • Tui
De Petanque Federatie Vlaanderen VZW heet u welkom.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
Petanque Federatie Vlaanderen VZW
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@pfv.be
© 2012-2021 Petanque Federatie Vlaanderen VZW | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions